Já taky ne, ale hořčici ano, která mne zachránila od hladu, když nic doma nebylo. Takže omáčka ala Dijon. Zní to sice honosně, ale je moc dobrá pro toho kdo miluje hořčici a ostrá frouzská jídla. Osmažíme drobně nakrájenou cibulku, necháme ji na oleji zpěnit a zasypeme hladkou moukou. Postupně přidáme vodu, někdo vývar, ale já jsem vegetarián a za mírného varu vmícháme hořčici. Osolíme, s pepřem nešetříme, povaříme a omáčka je hotová. Je to raz dva a kdo je labužník a má doma mléko, smetanu asi těžko, tak nakonec i vmíchá mléko. Můžte samozřejmě tu omáčku dělat i z obyčejné hořčice, ale to není docela ono, i když se to jíst taky dá. Já jsem tu omáčku improvizoval včera, když jsem byl línej si zajít na nákup a dnes jsem se díval pro jistotu na internet, abych vás neotrávil, a recept je tam dost podobnej. Takže dobrou chuť a ještě by k tomu, tak si říkám, by neškodila Dijonka. A nezapomeňte na předchozí článek, který jsem zveřejnil před hodinou. - -