Jak správně připravit květák
Už jsem tu neměl recept pro ženy a myslím, že je to už načase, protože jsem si povšiml, že ženy neumí ani uvařit květák. První co mne napadlo, že je to tak, bylo v obchodě, když jsem vás viděl v oddělení zeleniny. Otrhávaly jste z květáku listy. Nejraději bych vám dal přes prsty. A to si říkáte hospodyňky a všechny jste jistě četly Babičku, která i přes plot pro pírko skočí. Všichni si stěžujete jak je všechno drahý a přitom to nejcennější na květáku házíte s klidem do koše. Takže jak je to s těmi listy? Ty se přece dají krásně zužitkovat. Z košťálů a listů, když se oboje dobře upraví je dobrá zeleninová polévka, nebo omáčka, kterou můžet okořenit jak se vám zlíbí a ochutit i mlékem. A i tu vodu z květáku, když ho vaříte, můžete právě na ty dva pokrmy použít. A co nakonec s tím květákem? Můžeme ho jíst za syrova, nebo jako mozeček s cibulkou a vajíčkem, nebo obalit ve strouhance a osmažit, ale to už jistě víte samy pokud nejste úplný magoři. A neříkejte mi že to nejde, sám jsem si na t...