Nevědomost mužů


Muž ztratí ženu a neví o tom. Ví to jen ona a je to její tajemství. Sice ji má doma jako stůl za který usedne a ona před něj položí večeři a z chladnice pivo, nebo ji má jako postel do které přes její odpor zalehne, ale ona... není tam. Ve skutečnosti je myšlenkou a srdcem úplně jinde.

Muži jsou v tomhle případě sebestřední, myslí jen na sebe, na svoji pohodu, záliby a potěšení. A domov berou často jak hotel, kde dostanou najíst a mají tam s obsluhou postel. Pokud jim tam žena nevyhoví, je buď líná, nebo ji to už nebaví, je frigidní, potřebuje psychologa a ani je ve snech nenapadne, že se ji zvedá žaludek když jen na něj pomyslí.

Samozřejmě v takových rodinách žena o muže pečuje, stará se o domácnost a děti, ale jen potud, aby měla od něho klid a předešla hádkám a stresovým situacím. Ale láska, ta už je pryč a on o tom prostě neví, protože je svým egem a nevědomostí osleplý.

Tak to je tedy to druhé tajemství. Tajemství ženy. Muže nemiluje, protože pocítí, že není jím milována, že je brána jako věc, jsem psal v předešlém článku... a to je ten největší hřích, jaký může muž na ženě spáchat. Když žena naopak cití že je mužem milována, často i stačí když jí věnovuje pozornost a pohlazení, je ochotná mu dát cokoli... i to modré z nebe mu snést.






Ti dva se milují.

-

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...