Žena jako majetek



Není tajemstvím, že ženy jsou mnohými muži brány a ceněny jako majetek. Ale když se nad tím zamyslím, nejsou zase tak velký poklad. No dobrá, jsou aspoň na parádu, chlap se s nimi může na veřejnosti pochlubit pokud vypadají dobře, někdy taky dokáží doma něco ukuchtit a jsou dobré i na pomilovaní, když na to přijde... a to bude asi všechno. Nejspíš nejcenější na ženách je ta jejich děloha, pokud chlap zatouží po dítěti.

Ale proč to tu vlastně píši? Muž svoji ženu skutečně bere jako svůj majetek a nikdo si na ní ani nesmí sáhnout. Drží ji doma u plotny a vycházky ji často ani nedovolí a chce ji často i předělat podle svých představ a běda že neposlouchá. Když je hubatá, dostane někdy i pěstí. Nejen fyzické, ale i psychické domácí násilnosti. A často ji i raději zabije, než by ji vrátil svobodu.

Vlastně ani nevím proč to tu píši. Je mi těch žen líto, té jejich závislosti na mužích, že si nechají od nich všechno líbit. Kolikrát si říkám, že to máte genech, nechat se podrobit. Ale nakonec to možná není s tou uzurpací tak horké. I některé ženy si drží své muže jako majetek. Takovou ještě bezcenější věc. No řekněte. :D






Já mázlá, protože byl už podvečer, ale jsou roztomilí, ne?

-

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...