Nové zprávy z podsvětí


Nevím jak to jinak nazvat, ale každopádně jsem včera dostal od jednoho člověka mail ohledně "svaté matky Diesany"

Na tu sektu i na ex jsem už rád skoro zapomněl, ale je vidět, že stále někde existují.

Tady je tedy ten mail, který tu s vědémím toho neznámého otiskuji.


Možná to nevíš, ale byla to Diesana, která poradila tvé manželce tě opustit, protože jsi ji bránil tam chodit. Ale to není všechno. I tvůj syn Filip se dostal do osidel jedné vdané ženy, která tam chodí na daršany se svým manželem. Tento jejich poměr, tvého syna a té ženy, je dokonce shora tou "svatou matkou" požehnaný! To dokonce vyvolalo pobouření u lidí, kteří tam chodí, ale jen tiché. Diesana to vysvětlovala tak, že je to zkouška pro všechny zúčastněné. Manžel té ženy se zatím drží, i když nevíme jak dlouho. Filipova máma, tvoje ex manželka, je desorientovaná a jistě si takto morálku nepředstavovala.
Každý zákazník je jí v této těžké době dobrý. Co jí je po zpackaných životech, rozbitých rodinách, ztracených jistotách nebo zdraví? Nikdo je nenutil, všechno dělali dobrovolně. A pokud si uvědomí, že byli jen finančním nástrojem pro nadstandartní zabezpečení rodiny "avatara" nikdo jim nepomůže a nevrátí jim promrhané roky života, rodinu, ztracené vztahy, dobrou pracovní pozici či finanční jistotu. Ta paní, když je dostane na samé dno, jim nabídne spasitelskou ruku v podobě staňte se mými sluhy. Ne nadarmo se na střetnutí v úzkém kruhu tajemně a šibalsky usmívá když říká "Přijdete o všechno…" nebo "Já nemám nikoho ráda..." Nikdo z přítomných tomu však nepřikládá velký význam a všiuchni to berou jako výzvu zdolávat překážky. Ale až do chvíle, dokud se opravdu nestane, že přijdou o všechny jistoty. Potom si každý uvědomí, že to není až tak příjemná "královské cesta" a pochopí že byl po celý čas bezcitně využívaný a když už nemá z čeho ji dát peníze, je poslaný do prdele. Ostatním překvapeným poddaným s vymytými mozky je to vysvětlené tak, že zruinovaný odpadlík buď nic nepochopil, nebo je hamižný, nebo dokonce kradl, či pomlouval ji v ašrámu. Ostatní vytrvalci ze strachu aby i oni nepadli do její nemilosti mlčí. Nechtějí v jejích očích tzv. selhat a tak ji poslouchají. Otrocky dělají co se od nich v šrámu žádá. Má to rafinovaně vymyšlené. Na druhé straně mají zakázáno se navzájem hodnotit, aby náhodou taky nehodnotili " Matku" která má jen super povahové vlastnosti. Pokud by ji přesto negativně posuzoval, je to prý výsledek jeho vlastních negativních vlastností. Proto je tam všechno orientované tak, aby se každý sám bičoval a "Matku" pochopitelně jen uctíval. Lidé, kteří jí dlouho slepě věřili a nakonec přesto prohlédli, odejdou od ní zcela pošpinění a roky se z toho šoku pak zotavují.
Pro Diesanu je důležité, aby věřili lidé v její dogmata, nemít emoce, s nikým kromě ašrámu se nestýkat, nic nečíst, jen její brožurky, nemít vztah, resp. sex nejlépe jen v šrámu mezi členy (a celkem jedno s kým, protože hlavní pro ni je, aby eliminoval vztahy z venku).
Myslím ale, že každého jednou čeká to rozuzlení a konec oddanosti k "Matce". Je to jen otázka času a jejich prázdné peněženky. Přesně podle její věty: "Lidé budou přicházet a odcházet…" To je taky její jediný úmysl. Vyždímat z lidí prachy a poslat je do prdele.

Tak potud ten mail.






Tady ji máte opět v celé své kráse.

Ten člověk tu popsal "Boží matku" jak ji poznal, jak nakonec prohlédl a jaké s ní měl zkušenosti. A proč ten mail zde cituji? Od některých z vás jsem tu kdysi četl i takové komentáře, že ten rozvod jsem si částečně zavinil sám, protože jsem svoji ženu málo miloval a proto hledala lásku jinde. To se mne tehdy hodně dotklo. Je to opravdu o něčem úplně jiném, než o vztahu. Sekta dokáže zlákat každého člověka a často to on sám na sobě ani nepozoruje. Pokud to na svoji kůži nezažijete, co taková sekta je, tak to prostě nepochopíte. Že může zcela změnit člověka.

-

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...