Podsvětí, jak všichni víme, je říše smrti...


... a tak by se dala i ta sekta "Matky Diesany" nazvat, protože ti lidé s vymytými mozky jsou prakticky mrtví.

Takže tady máte tu druhou část onoho mailu, který jsem všera obdržel.


Ta paní ty lidi rafinovaně obírá o peníze. Nenápadně manipuluje jejich psychiku, zneužívá jejich víru a slepou důvěru. Masíruje jim mozky svými dogmaty, jejichž výsledkem jsou psychicky labilní lidé bez vlastního názoru a tak závislí jen a jen na její pomoci. Tato pomoc není samozřejmě zadarmo. Avšak lidé zbaveni zralého úsudku jsou šťastni, že jí mohou postupně dát svůj celý majetek, protože jsou přesvědčeni, že právě oni jsou ti vyvolení a mají jedinečnou šanci si právě v tomto životě vymazat karmu kráčejíce po její tzv. "královské cestě." Ani při tom si nepovšimnou, že na té cestě přišli o všechno - rodinu, blízké, práci a majetek. V neposlední řadě i zdravý rozum, ale to už si nejsou schopni uvědomit, protože nemají čím.

Nikdo z dobrovolně "vyvolených" nevidí, že v tzv. ašrámu se dějí věci, které nemají s morálkou, či lidským soucitem nic společného. Lidem jsou vnucené neexistující nemoce, které potom Matka Diesana zázračně vyléčí. Stačí jen přijít na daršan s podmínkou ubytování , nebo týdenního "léčebného" pobytu ve Žlebech. Pokud se vyskytne rodinný příslušník který oddanému brání navštěvovat daršany, protože to likviduje jejich rodinný rozpočet, je takovému Matkou poraděno, aby druha či rodinu opustil, protože ho údajně svádí z duchovní cesty. V jiném případě když matka vidí u oddaného jedince pokles zájmu, motivuje ho k sblížení s novým partnerem, kterého mu tam iniciativně "vyčaruje". Co na tom, že v ašramu si oddaní navzájem poskytují nebo vyměňují sexuální zkušenosti … aspoň budou mít co na "královské cestě" čistit. A když nebudou mít zlé vlastnosti a nebude co čistit, nebudou ani penízky do kasy avatara. Potom by si musel hledat poctivé zaměstnání, no a to přece nejde.

Dále je problém ten, že i ti oklamaní, kteří už prohlédli, mají nadále vymyté mozky. Věří, že "Matka" pracuje s negativními silami a proto se jí stále obávají a mají z ní nadále strach. A než aby něco, aby byla odhalena, dělali, raději se snaží jen na ni zapomenout.

Potud opět ten mail, druhá jeho část.

Nakonec jsem od toho neznámého dostal ještě tento malý dodatek...
... a dozvěděl jsem se, že i můj syn je na té Sri Lance, zatímco moje ex na ten jeho pobyt v Německu pracuje:


Teď si vymyslela Srí Lanku a ti věrní se teď snaží i tyhle její vrtochy realizovat. Dávají výpovědi z práce (zrovna v této těžké době), prodávají auta… A je docela možné, že si tam Diesana připravuje azyl pro svůj útěk před lidmi, možná i před úřady, nebo chce aspoň prozatím rýžovat na jejích zájezdech.






Trochu fotografického opitimismu na závěr. :)

-

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...