Menšina


Menšina je tak trochu pochybné označení, protože časem, kdo ví, může být většinou, která nás převálcuje. Ale žádný strach, o romech, neboli cikánech ta úvaha nebude. Mimochodem oni sami, pokud se vám to označení cikán zdá hanlivé, si navzájem tak říkají. Článek je tedy o buzerantech, říkám to taky bez servítku na ústech. A bez mučení i přiznám, že je zrovna v lásce nemám. Možná některým dívkám tady na blogu zvednu mandle, protože ty je zbožňují a ve své sentimentalitě o nich píší pubertální povídky, protože ta jejich jiná orientace je přitahuje, ale skutečnost o nich je zcela jiná. Nemíním ovšem ty zdrženlivé.

Sám s buzeranty mám bohužel jen negativní zkušenosti. Jsou sexem posedlí, smilní až za ušima, vtíraví a z velké většiny i zvrhlí. Nenechají nikoho na pokoji. Jejich počínání bych mohl často přirovnat k úchylům, kteří přepadávají malé dívky a znásilňují, jenže tentokráte se zaměřením na kluky. Takže nějaká romantika v tom rozhodně není. Jako mladej kluk jsem vypadal docela dobře a tak se na mne při každé příležitosti, ať to bylo venku, v hospodě, nebo ve vlaku, lepili. Jsou na každém kroku a touha po sexu je natolik ovládá, že ztrácejí rozum. Nedovedou se ovládat a jsou jako bez smyslu. A to ani nemuvím o vychovatelích ve školách a farářích, jak sami dobře víte. Je to prostě nemoc a společnost 21.století si to přiznat nechce.

Tohle století je vlastně úpadek ve všem a dalo by se přirovnat ke starému Římu, kde lačnost po sexu a orgie neznaly mezí. Včera si na blogu jedna holka pochvalova, že si opět dopřála jednu "trojku" se dvěma muži a že se jí zase splnil jeden sen. Nic proti tomu, ale musíme o tom psát veřejně? A měl by ji člověk ještě pochválit a napsat jí do komentářů jako jiná dívka, "ty se máš, chtěla bych to zkusit taky"? No řekněte? Kde je ten stud? Kde je ta etika a mravnost?

Sodoma Gomora a jednou nás šlehne oheň boží lásky, aby nás zachránil.






Fotka převzatá z jednoho raději nejmenovaného blogu.

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...