Má sekta něco společného s komunismem?


Myslím, že ano a dost. Nejen že nám lhali do očí, vymývali nám mozky a slibovali modré z nebe, ale taky měli metody jak nás získat, obalamutit a přimět abychom na ně za ubohou almužnu dělali. A Diesana se nechala jimi inspirovat. Jednoduchá metoda a hlavně prověřená a účinná.

Včera se mi ta její sekta opět připomněla, když jsem se dozvěděl, že si ta boží pseudomatka, ta přičinlivá podvodnice, založila další výdělečný podnik na Srí Lance.

Ponúka luxusné ubytovanie vo veľkých a menších drevených "kabanách" s vlastnou kúpeľňou, klimatizáciou, štýlovým nábytkom a vonkajším priestorom na relaxáciu, v harmonickom prírodnom prostredí všetkým, ktorí hľadajú útočisko od každodenného stresu a pracovných povinností. V areáli je tiež recepcia, priestranná reštaurácia so živou hudbou, bar, masáže, bazén s vonkajšími sprchami a toaletami, menšie obchodíky a stánky na občerstvenie, volejbalové ihrisko. U nás nájdete služby na najvyššej úrovni, milý a profesionálny personál.

A tady jsme u toho personálu, ten důvod, proč tu o ní píši. Ten milý personál jsou ve skutečnosti ty její ovečky (a předpokládám, že i můj syn), které jí všechno, veškeré své jmění věnovali a teď ji tam dobrovolně budou otročit, dokud se jí neznelíbí. Použila stejnou metodu jako komunisté. Ti, aby se dostali k moci, vyhlásili tzv. vládu lidu, to znamená všechno patří všem, s tím rozdílem, že oni budou za ně vládnout. A podobně uvažuje ona. Jsme jedna rodina, všichni se milujeme, sdílíme všechno společně a tak na mne pracujte, aby se nám všem vedlo dobře. Tuhle taktiku už dříve uplatňovala i v těch svých ašrámech. A kdo se jí znelíbil a koho už nemohla víc okrást, toho vyrazila. Jako například toho pana Pánka, který jí věnoval 30 milionů, z kterých si vlastně založila ten svůj podnik, to své království.

Tak jsem jen zvědav, jak dlouho ještě ty Boží mlýny budou mlít...






Ani nevím, jakou fotku sem k tomu dát. Hodiny z Celetné... odměřují čas.

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...