Opice pochází z člověka


Možná to považujete za výstřednost, ale Westenhöferova teorie, přesto že jde proti proudu, proti "slavnému" Darwinovi, má něco do sebe a měli bychom se o ní více zajímat. Každopádně si zasluhuje pozornost a proto se pokusím ji tu rozvést. Za prvé, lidská noha se nevyvinula z nohy, jaké mají opice. Měla svou lidskou formu už od počátku, protože byla určena výhradně k chůzi a mohl svobodně užívat rukou, které nesloužily tělu, jak to vidíme u opic, k opírání.

Že opice nemají nic společného s člověkem dokazuje i bedlivé pozorování a srovnávání jejich chování. Když opice stojí, je na ní vidět značná námaha v nepřirozeném držení těla a nedostatek chlupů v místech, kde jich máme nejvíce. Již z těchto na pohled zřejmých ukazatelů můžeme konstatovat, že jsou to zvířecí odrůdy člověka.

Očividně nejzřetelnější důkaz, že opice pochází z člověka, můžeme každodenně vidět na našich ulicích, když pozorujeme lidi, vycházející z barů a hospod. Nejdou vzpřímeně, nejdou po zadních, jak by se slušelo, ale jsou čtveroručci, jdou po všech čtyřech. Proto se taky říká "mají opici". Zkrátka řečeno, chlastem se člověk dokázal zdegenerovat, evolučně proměnit v opičí druh a proto je dnes můžeme vidět jako gorily, šimpanze, nebo orangutany v našich zoologických zahradách.




Už i ten opilecký lidský výraz v jeho tvářích.




Tady jako když jde z hospody po všech čtyřech domů.




A tady je pěkně znavenej.

No řekněte, nemám snad pravdu?

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...