Těstoviny se špenátem z pampelišek


Už jsem tu dlouho pro vás ženy neměl recept a dnes si tedy dáme takovej jarní. Z pampelišek, kterých je všude, jen je důležité najít místo kde nechodí lidé venčit své psy. O pochcané pamlelišky zrovna nestojím. Jak se vaří těstoviny vám snad vysvětlovat nemusím a tak si hned řekneme jak s pampeliškami. Pořádně je propláchneme, okrájíme z nich tu tvrdší část a kdo to má rád trochu hořké, přidáme i listy a stonky. Lehce osmažíme cibulku, aspoň patnáct minut podusíme, můžeme přidat česnek, dáme sůl, pepř, kmín a nakonec mléko nebo sladkou šlehačku. Já to měl měl jen s mlékem a bylo to skvělé jak sami za chvíli na fotkách uvidíte.



.


.



Mňam.

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...