O čem se baví dva muži, když se sejdou


Nedávno blogerka Radka zveřejnila článek o čem se baví ženy, když se sejdou. Většinou o těhotenství, porodech a dětech a muži prý o fotbalu, motorkách a autech. Někdy prý dojde i na ženy. Já se včera sešel se Stefanem a právě téma dne byly ty ženy, protože ani jeden z nás fotbalu nafandí a auta nás taky tolik neberou.




Stefan taky miluje kameny a to nás sblížilo.

Kromě těch kamenů šlo o našeho společného kamaráda, kterému jeho družka namísto lásky nabídla přátelství. U něj je to o to víc komplikovanější, že před lety pustil svůj byt a teď ani nemá kam jít. Žili spolu deset let a krize nastala asi před rokem, když jejich sexuální radovánky měly od sebe stále větší odstup, společné procházky taky, pak už ani nechtěla aby ji držel za ruku a nakonec i šetřila s polibky. Když se jí zeptal proč, řekla mu, že ho má sice ráda, ale to zamilovaní, že byla do něj celá blázen, přece po tolika letech soužití nemůže od ní chtít. Má taky plno starostí a jaksi ta lust na chlapy vůbec, se jí vytratila a ani neví proč.

Jeden z jasných ukazatelů, že ho už nemiluje, mohl už větřit v tom, že najednou viděla na něm všechny chyby, které jí dříve připadaly dokonce milé. To sám znám od své ex. Začala ho za každou maličkost kritizovat a komandovat, ničím se jí už nezavděčil, všechno dělal špatně a i její tolerance v názorech byla rázem taky pryč. Každou chvíli bez příčiny vybuchala. Zkrátka a dobře, žena si přestane muže vážit, pak zjistí, že mu může i narušit jeho sebedomí a nakonec ho začne i drsnějším slovem zraňovat. Udělá si z něho otloukánka.

A co jsme na konec se Stefanem vyřešili? Nic jiného než to, že pro kamaráda už není nejmenší naděje, tu lásku z té ženy vydolovat zpátky. Jakmile žena přestane milovat, vzepře se každé prosbě a každému vysvětlení. To by se člověk pak mohl postavit na hlavu a ani pár volů s ní nehne. Zatím mu prý sice dovoluje, aby s ní sdílel společnou postel, což si neumím. být na jeho místě, představit (mít ženu vedle sebe a nemít možnost se k ní přitulit), ale nakonec, s největší jistotou, i na ten vyhazov z ní jistě dojde. A měl by si tady rychle schánět novou ženu, nebo aspoň byt. :D

Na závěr moje oblikátní otázka. Poraďte nám. Má přijmout aspoň to její přítelství? Mohu-li mluvit za sebe, nikdy nechci nic napolovic. Dobře vím, že lásku chlap od ženy zpátky nevyžebrá a bez toho, abych nebyl milován, si neumím svůj život ani představit. Pro mne je vždy jen buď a nebo. Láska je pro mne jako vzduch a bez něj, jak všichni víme, nemůžeme ani dýchat. A natož žít.

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...