S kamarádkou Gotta na návštěvě u Gotta


Po návštěvě Jitky v jejím obchůdku jsem se ještě zastavil v Vojanových sadech, to už je taková moje pravidelní procházka za pávy, a tam se ke mně přitočil takovej magor, nejspíš psychopat a meromocí se mi snažil ukazovat na svém foťáku pornovidea, které si nahrává, aby je mohl lidem na potkání ukazovat. Tohle se mi ještě opravdu nestalo, nemohl jsem se ho zbavit, ale naštěstí mne od něho vysvobodila Lenka, která do sadů taky zrovna přišla. (To je ta, co mi jednou věnovala dvě paví péra).




Lenka se nechtěla fotit, ale ještě než se mne zmocnil ten magor, bavil jsem se s touhle ukrajinskou maminkou.

Chvíli jsem si tam s Lenkou sedl dokud ten chlap neodtáhl, a pak mi navrhla, jestli bych s ní nezašel ke Gottovi. Zná ho od svých šestnácti let, znala se i s jeho rodiči a občas za ním i jde, aby ho pozdravila. "Proč ne, řekl jsem," a tak jsme sedli na dvacítku a jeli k Andělu. Byl sice už večer, po sedmé, ale stejně jsem neměl nic v plánu, protože M. je stále nemocná a Maruška delší dobu taky.... a ostatní kamarádky jsou buď na dovolené, nebo někde v trapu.




Pohled na Smíchov je někdy docela tristní.




Neprve jsme prošli kolem Bertramky, je pěkně zanedbaná, taková osuda, a nahoru ke Gottovi. Ale nebyl doma.





Tady bydlí Gott, pokud je doma.




Lenka mi taky ukázal dům kde žil Fráňa Šrámek. Prý sedával pod tímhle topolem.




Tady je Gottův dům od Anděla.

Lenka je vůbec taková zajímavá žena. Je vdaná, manžela má v Německu, ale zrovna nestojí o nějaké soužití s ním, přestože se tady v Praze prý dost nudí a tak raději courá po městě, než aby se v Modřanech koukala v bytě do zdi. A třeba má strach, že by našla strašidlo pod postelí.



.



Vytáhla mne pak i na Střelecký ostrov, tam jsme si asi na hodinu sedli, to už byla tma a pak chtěla i podél Vltavy až na Výtoň. To mi však už byla zima, byl jsem dost lehce oblečený, takže jsem nastoupil u Žofína na tramvaj. Někdy se mi dějí věci, že tomu ani sám nevěřím. Lenka je taková tulačka a ani se v noci po Praze nebojí. Šla dál sama.



.


.


.



Já se v Praze opravdu nikdy nenudím.

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...