Touha po ráji aneb Deutschland, Deutschland über alles.


Tím ovšem nemyslím německou hymnu, ale to volání migrantů jak touží za každou cenu po Německu, jistě to vidíte i v české televizi. Chovají se hystericky jako blázni... a ani často nezdráhají použít násilí. Snad nikoho neurazím, když tu napíši, že se chovají zvěř. A tím si pochopitelně sami jen škodí. Kdo mne tu zná a už léta čte moje články, dobře ví, že už před deseti lety jsem tu před nimi varoval. A němečtí politici si to stále nechtěli připustit. Vlastně i USA (přestože teď jako pštros strká zobák do písku) má na tom velký podíl. Tím, že její armáda vstoupila do Iráku, tím to vlastně všechno začalo... a rozvrátila tím tam zavedený "pořádek".

Je to docela vtipné, kdyby to nebylo tragické, že zatímco já mám Německa dost a vracím se na zimu raději do Prahy, tihle lidé se sem ženou. Co je tady asi čeká? S otevřenou náručí jen oficiální představitelé, zatímco normálni lidi, jako moje sousedka má z nich obavy. Docela je možné, že se i nastěhují do domu kde má byt ona, protože pár bytů je tu prázdných a majitel na tom jistě i vydělá.

"Německo, Německo přes všechno", jak zní česky německá hymna, skončí za pár let jako jeden velkej bordel a nebude cesta zpátky. I ta demokracie se už tady vytráci. Kdo tady proti migrantům protestoval, toho zavřeli. A nejenže zakazují opačné názory, ale i celé zpravodajství je politky ovlivňováno aby drželo s nimi krok.

Upřímně řečeno, docela se sám divím, proč ti migranti chtějí tak moc Německo a nezůstanou raději v Maďarsku, Slovensku nebo v Čechách... pokud by je tam vůbec chtěli. Vždyť tak velký rozdíl mezi Německem a jimi zase není. To jen o nich ukazuje jak jsou lačni peněz (a mít se dobře) a chtějí se prostě přiživit. A jen v poslední řadě že jim asi šlo o život.

Ještě nevím jak dlouho bude Sobotka a jako kolegové z Polska a dalších "východních zemí" Bruselu vzdorovat, ale aspoň ukazují, že mají na rozdíl od nich rozum, že se postupně blíží pro Evropu jedna velká katastrofa. (Kdybych tohle napsal v Německu německy, už by můj blog zrušili) a doufám, že se toho nedožiji ani v Čechách. Včera to maďarský premiér řekl jasně: Evropa jak ji známe, zanikne.



.



Jistě tu přibude i hodně žebráků a mohou to být nakonec i Němci, protože peníze půjdou jinám.




Těmhle se špatně nedaří.



.



A šátků bude na ulici víc.

Lépe nevědět, nebo aspoň nepomyslet jak to jednou dopadne.

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sekty - tragická závislost

Proč vlastně prodávám...